AnnaG kosmetologin palvelut

Kasvohoidoissa käytän luonnonmukaisia tuotteita, jotka ovat ihanteellisia meidän suomalaisten iholle. Tuotteissa on miedot tuoksut ja ne sopivat myös herkemmälle iholle.

Kevyt kasvohoito sopii mainiosti silloin, kun haluaa vain pientä hemmottelua ja on myös suosittu lahjakorttiostos. Kevyt kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihon lämmityksen, hieronnan, naamion ja voiteen.

Nuorisokasvohoito on tarkoitettu nuorelle epäpuhtaalle iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, höyryn, mekaanisen puhdistuksen, naamion ja voiteen.

Klassinen kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyryn tai lämmityksen, mekaanisen puhdistuksen, hieronnan, naamion ja voiteen.

Lämmittävä kasvohoito on varsinkin talvisaikaan todella miellyttävä sisältäen alkupuhdistuksen, kuorinnan, lämmityksen, kuumakivihieronnan kasvojen ja decolteen alueelle, naamion ja voiteen.

Erikoiskasvohoidossa hoidon kulku on samanlainen kuin klassisessa kasvohoidossa, mutta tähän hoitoon sisältyy aina lisäksi seerumi ja erikoisnaamio, joka voi olla puhdistava tai erityisen ravinteikas.

AnnaG kasvohoidot

I ansiktsvården använder jag produkter som är så naturliga och ypperliga för vår finländska hy. Dofterna är milda och produkterna passar även för känslig hy.

Lätt ansiktsvård, denna passar bra då man önskar ett litet avbrott i vardagen och är populart att ge som gåvokort. Denna innehåller rengöring, peeling, värme, massage, mask och kräm.

Ungdoms ansiktsvården är för ung oren hy. Innehåller rengöring, peeling, ånga, mekanisk rengöring, mask och kräm.

Klassisk ansiktvård innebär rengöring, peeling, ånga eller värme, mekanisk rengöring eller serum, massage, mask.

Värmande ansiktsvården är mycket behaglig speciellt vintertid, innebär rengöring, peeling, värme, hot stone massage till ansikt och dekolletage, mask och kräm.

Special ansiktsvården fortlöper lika som den klassiska men innehåller alltid serum och masken är specialansiktsmask som kan vara rengörande eller näringsrik.

Kasvohoidot AnnaG