Sokerointi

Sokerointi on erinomainen tapa poistaa karvoitusta ja samaan aikaan hoitaa ihoa. Koska sokerin luonnolliset raaka-aineet eivät sisällä mitään ylimääräistä, ne eivät ärsytä ihoa eivätkä ole allergisoivia.

Sokerointi on hellävaraisempi kuin esimerkiksi vahaus ja sillä saa poistettua lyhyemmätkin karvat.

Scandinavian Skin Candy sokeri on valmistettu luonnollisista raaka-aineista ja niihin on lisätty Xylitolia, joka hoitaa tehokkaasti ihoa. Poistettaessa karvoja Skin Candylla, se myös kuorii ihosta kuolleen ihosolukon jättäen ihon silkinpehmeäksi!

Vaha

LYCON on hellävarainen vaha, joka tulee Australiasta. Se on valmistettu hienoimmasta pihkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon omista kasviöljyistä ja tuote ei ole testattu eläimillä.

LYCON saa tuoksunsa aistillisesta aromaterapiasta. Sekä matala lämpötila että notkeat ja hellävaraiset vahat saavat aikaan ihoa hoitavan ja asiakkaalle erittäin miellyttävän lopputuloksen. LYCON sopii jopa kaikkein herkimmille ihoille.

Sockring

Sockring är en ypperlig hårborttagnings metod som tillika vårdar huden. Eftersom sockret som naturlig råvara inte innehåller något onödigt så varken  irriterar eller allergiserar den huden.

Sockring är en mjukare metod som t.ex vaxning och med den kan även kortare hårstrån avlägsnas.

Scandinavian Skin Candy sockret är tillverkat av naturliga råvaror. Till produkten har tillsatts xylitol som vårdar huden. Skin Candy behandlingspastan fastnar endast på döda hudceller och på hår. Produkten lämnar därför huden mjuk, silkenslen och peelad

Vax

LYCON är ett milt vax som kommer från Australien. Vaxets ingredienser är ren och naturlig kåda, bivax, aromaterapi-oljor och mineraler, vilka gör att Lycon lämpär sig även för mera känslig hud.

LYCON är inte  testat på djur. Vaxets temperatur och smidighet vårdar huden och ger kunden ett behagligt slutresultat.